WIN UP-LIFT – ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina

Nega obraza 60' -  z diamantnim pilingom, cold hammerjem in s kolekcijo izdelkov WIN-UP LIFT – ultimativni lifting iz švicarskega ledenega vina – 34 €

Nova obrazna linija WIN UP-LIFT ponuja prefinjeno nego vsem vrstam kože in zagotavlja impresivne pomlajevalne rezultate na povsem naraven način - osvežen videz kože v le nekaj minutah po nanosu.

Win Up

Linija je primerna za vse starosti in vse vrste kože, še posebej pa jo priporočamo vsem:

  • ·         z normalnim-mešanim tipom kože,
  • ·         ki se soočajo z upadlo, izsušeno kožo ter
  • ·         z izrazito pojavnostjo finih gubic in globokih gub.

Postopek nege: površinsko čiščenje, piling, ultrasonic,, tonik, diamantni piling, ledena maska z osvežilno meglico, cold hammer, mini masaža, pomlajevalni eliksir, hranilno/vlažilna krema.

Aktivne sestavine:

Ledeno vino

Pridobljeno iz belega in modrega pinota (Vidal Blanc in Pinot Noir), ki uspevata na vinorodnih območjih Švice, je ta s polifenoli (antioksidanti) bogata sestavina vgrajena v nosilno osnovo polisaharida - perujsko ''taro'' (Cesalpinia Spinosa). Ob mehanskem stiku s kožo se vse izjemne snovi sprostijo in omogočijo osupljive pomlajevalne učinke.

Olje žitnih kalčkov

Je izjemno hranljivo olje, saj je prava zakladnica vitaminov (provitamin A, vitamini skupine B), nenasičenih maščob in proteinov. Kožo oskrbi s hranili in vlago ter izboljšuje njeno regenerativno sposobnost. Izjemna moč olja najučinkoviteje deluje na suhi koži.

Provitamin B5

Bio-aktivni peptidi

Celice spodbudijo, da se hitreje delijo ter sintetizirajo več kolagena, elastina in hialuronske kisline. Posledično upočasnijo kronološko in fotostaranje kože ter jo vsestransko pomladijo: kožo opazno učvrstijo, zgladijo kožni relief ter delujejo z intenzivnim učinkom korekcije gub.

Vitamin A

Spodbuja medcelično izmenjavo snovi in obnavljanje kožnih celic. Izvleček semena rastline Vigna aconitifolia (ang. moth bean) iz Azije se uporablja v prehrani in tradicionalni medi

Brez parabenov, parafina, alkohola, primerno za vegane.

Pojdi nazaj

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več...