Futura Ultratone - Obraz

Aparat Futura Pro by Ultratone - programi za obraz

 

MIKROTOKOVI

Gre za edinstven, revolucionaren postopek, ki je namenjen čiščenju in obnovi kože na obrazu. Vzpodbuja tvorbo novega kolagena in elastana. Tako zmanjša gube, kožo pa naredi bolj napeto in mladostno.

ULTRAZVOK

Terapije s pomočjo ultrazvoka omogočajo intenzivnejšo penetracijo aktivnih učinkovin kozmetičnih izdelkov v globlje plasti povrhnjice.

 

FACE BIOSTIMULATION – BIOSTIMULACIJA OBRAZA

Biostimulacija Obraza

Ultratone Futura pro s 44 oblikami različnih impulzov simulira signale centralnega živčnega sistema ter neposredno doseže posamezne celice, kar omogoča natančno, varno in učinkovito pomlajevanje obraza.

Futura Pro ima 8 obraznih  Biostimulacijskih Programov, ločeno za ženske in moške. Parametri sekvenčne stimulacije upoštevajo tip polti in kože, in tako se programi lahko prilagodijo vsem potrebam strank. Programi so prilagojeni vsakemu spolu posebej. Specifični moški in ženski Programi imajo različne signale, frekvence in parametre stimulacije.

1. Non Surgical Facelift -  NE KIRURŠKI FACELIFT

Ta Bioptični Program kombinira toniranje dermisa z perfektno mišično lifting sekvenco za napetost in čvrstost obraza. Koncentrirana 15 minutna terapija bo razgibala in dvignila obrazne mišice, ublažila drobne gubice, napela visečo kožo in mišice in obrazu povrnila mladosten videz.

2. Deep Muscle Tone – GLOBOK MIŠIČNI TONUS

Včasih koža in mišice na obrazu postanejo preveč viseče. Program pošlje globoke stimulacijske signale k sami bazi mišic obraza in nežno napne, dvigne in učvrsti mišice za postopen anti ageing lift obraznih linij.

3. Skin Tone – TONUS KOŽE

Enkrat ko so obrazne mišice napete in dvignjene, je idealno da napente in pomladite tudi kožo. Ta Bioptični Program spodbuja produkcijo Elastina in Kolagena, in tako omogoči obnovitev mladostne elastičnosti in čvrstosti dermisa na obrazu.

4. Lymphatic Drainage – LIMFNA DRENAŽA

Vzorec stimulacije z nizko frekvenčnimi valovi z nežno masažo obraznih mišic in stimulacijo limfnega sistema zmanjšuje zatekanje in odstranjevanje toksinov. Ta Program je idealne za pomoč problematični koži za čiščenje in lepšo polt.

5. Wrinkle Reduction – ZMANJŠANJE GUB

Ta Program ima multiple signale, ki se izmenjujejo za revitalizacijo kože, mišic in vezivnega tkiva. Izboljša mikrocirkulacijo in zmanjša drobne gubice. To je idealen Program za starejše stranke, ki potrebujejo dolgoročno obrazno pomlajevanje in tonifikacijo.

6. Circulation – CIRKULACIJA

Ta nežen Bioptični Program je narejen za pospešitev lokalnega krvnega pretoka in ojačanje kapilar in tako navzven zmehča kožo in ji olajša ohranitev mladostnosti.

7. Hydrating Massage – HIDRACIJSKA MASAŽA

Ta Program je narejen, da odpravi utrujenost in stres z obraza. Nežni umirjajoči signali sprostijo in revitalizirajo utrujeno kožo in obrazne mišice in sprostijo endorfine za povečan občutek wellbeinga.

8. Maintenance – VZDRŽEVANJE

Enkrat, ko so rezultati pri oblikovanju obraza doseženi, Futura Pro Obrazni Maintenance Program zagotavlja vzdrževanje vseh koristi in rezultatov. Koncentriran Program izmenjuje celotno paleto signalov za Nekirurški lifting, Zmanjšanje gub, Stimulacijo kolagena in elastina, Odstranjevanje toksinov, Limfna drenaža in Pomlajevanje kože = Non Surgical Facelifting, Fine Line Reduction, Collagen and Elastin Enhancement, Toxin Release, Lymphatic Drainage and Skin Rejuvenation.