O nas

 

Recepcija Studio Dreams

Lepotni studio Dreams je kozmetični salon, ki vam zagotavlja najboljšo kakovost za prijazne cene. Ne obljubljamo »čudežnih« sprememb in rastlinic, ki bi vas že jutri popolnoma sprememnile, lahko pa obljubimo, da boste na dolgi rok ohranili zdrav in sijoč videz kože ter se odlično počutili. Tako kot je za zdravo telo nujna vsakodnevna zdrava raznolika prehrana ter redna aktivna vadba je tudi zdravemu in mladostnemu videzu kože treba posvetiti nekaj našega dragocenega časa. Le odločiti se je treba, na dolgi rok se vsekakor obrestuje! 

Pri nas se tako ženske kot moški lahko prepustijo razvajajnju v prijetnem ambientu in nežnih rokah ob različnih negah obraza, katere svetujemo in prilagodimo glede na stanje in posebnosti kože. Posebej nas odlikuje strokovno svetovanje za izbor ustreznih izdelkov za nadaljnjo domačo nego, saj je osnovni cilj predvsem zdrav in sijoč izgled kože, ki je rezultat  redne kakovostne nege v našem salonu ter ustreznega odnosa do pravilne vsakdanje nege obraza doma. Pri delu uporabljamo poleg vrhunske kozmetike tudi različne aparaturne tehnike in sledimo trendom razvoja kozmetične industrije tako z različnimi izobraževanji kot tudi udeležbami na raznih sejmih s področja kozmetike.

Naša najbolj 'popularna' nega je globinsko čiščenje z aparatom Innofacial Aquapeel, ki z visoko kvalitetnimi serumi globinsko očisti kožo in aktivno vlaži z dodano pomalditveno funkcijo. Za resno pomlajevanje poskrbimo z visoko intenzivnim ultrazvokom HIFU nego obraza, ki globoko v koži stimulira fibroblaste h ativni 'proizvodnji' kolagena in elastina, ki na dolgi rok upčasni staranje in zabriše sledi globokih gub. Za ublažitev videza postinflamatornih madežev in drugih nepravilnosti na koži ter za zmanjšanje por in drobnih gubic pripročamo Microneedlig Derma pen nego s hialuroni. Za dodan enakomeren ten kože pa najnovejši BB GLOW Derma Pen tretma kože za sijoč in mladosten videz obraza. Ob negi obraza poskrbimo še za urejene obrvi po metodi Anastasie Beverly Hills, odstranimo odvečne dlačice z voskanjem ali pa trajno z najnovejšim diodnim 808nm laserejem. Seveda lahko z voskom, sladkorno pasto ali pa trajno z laserjem odstranjujemo dlačice tudi na vseh ostalih predelih telesa, kjer nas motijo, oziroma z laserjem še pomagamo rešiti problem z nastajajočo hiperpigmentacijo, razširjenimi kapilarami, aktivnimi aknami ali pa odpravljamo gubice in pomlajujemo kožo.

Z Viora Pristine diamantnim pilingom pospešimo luščenje poroženele odmrle kože za zmanjšanje videza površinskih gubic, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije. Koža pridobi na gladkosti, nežnosti, tvorijo se nove zarodne celice, stimulirajo se fibroblasti za sintezo kolagena in elastina, izboljša se struktura kože. Podoben cilj ima nega s kislinskim pilingom – z AHA glikolno kislino ali pa BHA salicilno kislino.

Z Ultrasonicom  očistimo in ožamo pore, nežno odstranimo povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo kože, stimulacijo kolagena ter elastina. Dodatno lahko z nizkofrekvenčnim laserjem (Low Level Laser) -  stimuliramo mikrocirkulacijo in obnavljanje celic ter povečano delovanje molekul ATP (adenozin trifosfat), ki so osrednji nosilci energije do celic. S 'hot hammerjem' odpremo zaprte pore, pospešimo mikrocilkuracijo kot predpriprva globinskemu čiščenju ali pa s 'cold hammerjem', s katerim pomirimo utrujeno in poškodovano kožo ter odpravimo videz gubic.  Z Ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske v globje plasti povrhnjice. Za aktivacijo obraznih mšic – »obrazno jogo« in pomlajevanjem kože kot nekirurški »facelift« pa uporabljamo zelo učinkovit aparat Futura Ultratone, ki ima še mikrotokove s katerimi se vzpodbuja tvorba novega kolagena in elastina.

Če niste popolnoma zadovoljni s svojim telesom, vam ponujamo pestro izbiro storitev. Postopek oblikovanja telesa z najnovejšo napravo HIFU (high intense focused ultrasound), ki z visokoenergijskim ultrazvokom dokončno uniči maščobne celice, je hitra in izjemno učinkovita pomoč pri hujšanju, ali pa lipolaser ter kavitacija, kjer gre prav tako za razbijanje maščobnih celic, vendar manj intenzivno ter nenazadnje še biocelična stimulacija mišičnih vlaken z aparatom Futura Ultratone (katero redno obiskujejo tudi športniki), torej aktivno vadbo pri kateri porabimo odvečno nastalo maščobo in učvrstimo telo. Uporaba različnih aparturnih tehnik, skupaj z redno aktivno vadbo in ustrezno zdravo prehrano, daje čudovite rezultate!

Poskrbimo tudi za najlepše nohte na rokah tako s klasično ali francosko manikuro ai pa permanentnim lakirnajem. Boleča stopala si osvežite s klasično ali spa pedikuro, lahko pa se sprostite s katero od različnih vrst masaž telesa.

V naši ponudbi je tudi laserska fotobiološka terapija pospeševanja rasti las z diodnim laserjem SR-650. Primerna je tako za moške kot ženske, ki se soočajo s povečanim redčenjem, tanjšanjem, krajšanjem, izpadanjem ali pa izgubo las.

Vodja in lastnica mag. Mateja Avbreht

Vodja Lepotnega Studia Dreams, mag. Mateja Avbreht

Po duši kozmetičarka, ki mi je šele zadnjih nekaj let omogočeno, da počnem in delam tisto kar me resnično veseli in pri tem uživam – torej delo kozmetičarke. Pred tem sem se strokovno in osebnostno razvijala na različnih področjih dela. Sem tudi ekonomistka ter magistrica državnih in evropskih študij. Pred nekaj leti sem izstopila iz sfere javne uprave z zagotovljeno službo in redno plačo ter v obdobju recesije, ob izjemni podpori družine, stopila na samostojno, negotovo pot, da uresničim svoje sanje. S tremi otroki in hobijem umetnostnega drsanja mi ni nikoli dolgčas, ob morebitnih težjih trenutkih in napornih dnevih pa me najbolj razveselijo naše drage stranke v salonu, ki so zadovoljnje z našimi storitvami in se z veseljem vračajo. Poleg pohval sem vesela sem tudi vsake dobronamerne kritike ter predlogov strank za morebitne izboljšave storitev, saj le na ta način lahko rastemo in delujemo v obojestransko zadovoljstvo.

Predstavitev našega salona si lahko ogledate v pogovorni oddaji ene izmed slovenskih komercijalnih televizij:

https://www.youtube.com/watch?v=pbtQ-429Q3E