Futura Ultratone - Telo

Oblikovanje telesa in obraza s sistemom Futura Pro Bioenergy

Lepotni studio Dreams - Futura Ultratone - telo

Predstavljamo vam vrhunski aparat Futura Pro by Ultratone, ki ga je slovenski estetski trg zgovorno opisal z besedami: eden za vse in vse v enem!

Ultratone bioenergija je sinergija mnogih tehnologij oblikovanja telesa v enem, tako vam za odpravo motečih nepravilnosti ni potrebno hoditi na več različnih terapij, ampak opravite vse hkrati in tako prihranite dragoceni čas.

Osnova aparata je OCM tehnologija, to je optimalna celična modulacija, ki s 44-imi oblikami različnih impulzov v več kot 150.000 programskih stopnjah simulira signale centralnega živčnega sistema. Specifični Ultraton programi z različnimi frekvencami, pulzi in oblikami signalov direktno dosežejo željene celice in omogočajo ciljan, varen in učinkovit rezultat v procesu pomlajevanja in oblikovanja obraza in telesa.

Najnovejša Ultratone tehnologija je napreden izum vodilne družbe v svetu in se ponaša z lastnim know-how-om ter več kot 40 leti vlaganj v raziskave in razvoj.

Ultratone je prihodnost, je sinonim za kakovost, zanesljivost in zagotovljene rezultate, ki vnaprej predvidi zahteve in dosega želene rezultate, izjemne izboljšave na telesu in obrazu.

Futura Ultratone - delovni prostor

Aparat Futura Pro by Ultratone - programi za telo.

Programi so razdeljeni v šest kategorij programov za telo - Body Treatments, vsak z svojimi specifičnimi Programi. Vsi Programi za telo so prednastavljeni na 30 minut, ki pa se lahko poljubno spremeni glede na potrebe stranke. Programi so prilagojeni spolu. Tako imajo specifični moški in ženski Programi različne signale, frekvence in parameter stimulacije.

Lepotni studio Dreams - Futura Ultratone - teloLepotni studio Dreams - Futura Ultratone - telo

1. Slimming & Shaping – HUJŠANJE & OBLIKOVANJE
Ta kategorija ima 5 Programov.

1) Instant Inchloss (Ultrafast) - TAKOJŠNJA IZGUBA CENTIMETROV (Ultra hitra)
Ta Program je za hitro izgubo obsegov in rezultat lahko pričakujete že po prvi terapiji. Izmenjujoči se signali in valovi delujejo na odstranjevanje odvečne tekočine, stisne se maščobno tkivo in napnejo se mišice za hitro izgubo obsega okoli trebuha, bokov, stegen in pasu.

2) Slimming Weight Loss – HUJŠANJE IZGUBA TEŽE
Ta Program naj se kombinira z zdravim načinom prehranjevanja namenjenega za hujšanje. Kombinacija kontroliranega vnosa kalorij in maščob z koncentrirano Bioptično Ultratone stimulacijo bo pospešil izgubo tako teže kot centimetrov. Telo se bo preoblikovalo, koža se bo napela, mišice bodo bolj čvrste, toksini se bodo izločili. Povečana fizična pripravljenost telesa bo stranki olajšala vzdrževanje izgube teže in izboljšalo se bo energetsko stanje.

3) Anti Cellulite ANTI CELULIT (samo za ženske)
Ta Program se lahko kombinira s kremami proti celulitu za povečan učinek zmanjšanja celulita. Ta sekvenčna stimulacija olajša razbijanje maščobnega tkiva in njeno odstranjevanje z nežnim črpanjem limfatičnega sistema. 

4) Fat to Muscle – MAŠČOBA V MIŠICO
Ta Program je razvit za zmanjševanje maščobe in povečanje mišičnega tonusa in fizične pripravljenosti v predelih, kjer se je nakopičila maščoba namesto mišic. Ta sekvenčna stimulacija spodbudi počasna tanka mišična vlakna medtem ko pomaga pri zmanjševanju maščobnega tkiva. Za boljši učinek se kombinira z kremami za hujšanje, tonus in izgubo maščobe.

5) Postnatal Slimming – POPORODNO HUJŠANJE (samo za ženske)
Ta Program je narejen za izgubo teže in obsegov, razbijanje odvečne maščobe, zategovanje oslabelih mišic po porodu. Lahko se uporablja na trebuhu po zdravniškem poporodnem pregledu, enkrat ko je krvavitev že ustavljena. To je običajno 6 tednov po porodu, priporočamo pa da se stranka posvetuje s svojim zdravnikom.

2. TONING – TONIFIKACIJA
Tonifikacija ima 7 Programov.

1) Workout - VADBA Intenzivna sekvenčna stimulacija tega Programa bo hitro transformirala mišice, izboljšala tonus in tako preoblikovala telo v vitkejšo in zdravo postavo.

2) Deep Muscle Tone – GLOBOK MIŠIČNI TONUS
Široki pulzi in dolgi intervali stimulacije v tem Programu dosežejo mišice, ki se z običajno telesno vadbo težje dosežejo. Takojšnja aktivacija teh velikih mišic pomembnih za oblikovanje telesa nam omogoča hitre in odlične rezultate za hujšanje in oblikovanje telesa.

3) Skin Lift & Tone – DVIG & TONUS KOŽE
Ta Program je narejen za stimulacijo slojev kože z sekvencami za obnovo elastičnosti kože, ojačanje produkcije kolagena in elastina za bolj zdravo usnjico, pospeši se krvni pretok in s tem reoksigenacija kože in pospeši se odstranjevanje toksinov za gladko in čvrsto kožo. 

4) Bust lift DVIG PRSI (za ženske) / Pectoral tone TONUS PRSNIH MIŠIC (za moške) 
Ta sekvenčna Bioptična stimulacija je narejena za tonifikacijo, dvig in ojačanje prsnih mišic in za pomladitev kože na prsih, rezultat je čvrsta in napeta silhueta.

5) Postnatal Toning (samo za ženske) Ta Program je narejen za obnovo mišične elastičnosti in tonusa po porodu in za zmanjšanje maščobnih depozitov. Lahko se uporablja na trebuhu po popolnem poporodnem pregledu, ko je krvavenje končano. Običajno je to 6 tednov po porodu, vendar priporočamo, da se posvetujete s svojim zdravnikom pred terapijo.

6) Pelvic Floor Toning – TONIFIKACIJA MEDENIČNEGA DNA
Ta sekvenčna Bioptična stimulacija kombinira zelo specifično razporeditev nalepk za ojačanje in osvežitev mišic medeničnega dna za obnovo elastičnosti in nosilnosti mišic za vitalne organe. To je idealna terapija za ženske s pretežno sedečim načinom življenja, ki potrebujejo učinkovito stimulacijo mišic medeničnega dna in to brez zahtevne in dolgotrajne telesne vadbe.

7) Posture – POSTAVA
Nizke frekvence in dolgi časi stimulacije bodo ojačali in tonirali počasna rdeča mišična vlakna in tako obnovila ravnotežje v telesu, sprostila napetost in omogočila mladostno in lahkotno postavo. Dobra vadba mišic pomembnih za postavo je pomembna pri preprečevanju hrbteničnih krivin in problemov s sklepi pri starejši populaciji.

3. DETOX – RAZSTRUPLJANJE
Detox & Repair – (RAZSTRUPLJANJE & OBNOVA) ima 5 Programov.

1) Lymphatic Drainage – LIMFNA DRENAŽA Ta nežen Bioptični Program aktivira mišice okoli limfnih vozlov in poti, stimulira učinkovit pretok limfe in tako odstranjuje toksine in zmanjšuje odvečne tekočine. Tako zmanjšuje zatekanje v trebuhu in v gležnjih.

2) Detox & Circulation - RAZSTRUPLJANJE & CIRKULACIJA
Ta program je idealen za po obdobju neaktivnosti in slabe prehrane. Sekvenčna Bioptična stimulacija pomaga telesu pri produkciji anti toksinov, izločanju odpadnih produktov in ojača oksigenacijo in krvni pretok. Priporoča se, da se pije dodatne tekočina pred in po terapiji, do 2 polna kozarca vode, tako da se toksini primerno razredčijo in odstranijo.

3) Dermal Revive – OŽIVITEV KOŽE
Ta Program uporablja posebno fino sekvenco Bioptične stimulacije za revitalizacijo tkiv kože, ki je poškodovano zaradi staranja in izpostavitve soncu. Ultratone signali izboljšajo produkcijo elastina in kolagena, zmehčajo, zgladijo se gube in poveča se rehidracija epidermisa. Tako se obnovi mladosten videz kože. Ta Program lahko uporabljate tudi z vlažilnimi in antiage preparati za še boljše rezultate.

4) Massage - MASAŽA 
Program Bioptične Masaže Program s sekvencami sproščujoče masaže z površinskimi, srednjimi in globokimi prijemi, Limfna drenaža in gladenje bodo sprostili utrujene in boleče mišice. Program Masaže lahko uporabljate tudi z eteričnimi olji za stimulacijo ali sprostitev. 5 kapljic eteričnega olja se v mešanici z vodo razpršijo na gel na notranji strani Optičnih samolepilnih nalepk.

5) Anti Stress - ANTI STRES 
Pulzi z mešanimi frekvencami in nežni mikrotokovi Futura Pro signala v Anti Stres Program pomagajo pri odpravi napetosti s povečanjem proizvodnje endorfinov v telesu, ki so odgovorni za občutke well beinga in sprostitve. Valovita stimulacija bo olajšala tudi mišično napetost in pospešila zmanjšanje nivoja adrenalina. Stimulacija mora biti zelo nežna.

4. SPORT TRAINING – ŠPORTNI TRENING
Športni trening ima 8 Programov.

1) Speed – HITROST
Ta Bioptični Program je narejen, da pospeši odgovor hitrih mišic za eksplozivno moč. Pri šprintu in ostalih hitrih športih morajo biti refleksi usklajeni z budno in močno mišico. Futura Pro Speed Program pošilja fazne signale in tako olajša trening in razvoj hitrih mišic z natančnostjo mikro čipov, in tako se poveča hitrost reakcij, poveča fleksibilnost in zmanjša možnost poškodb, saj so mišična vlakna bolj pripravljena in bolj odzivna.

2) Power – MOČ
Ta sekvenčni Bioptični Program ima kratek čas segrevnja, ki mu sledijo intenzivni kontrakcijski cikli za moč, ki maksimalno obremenijo mišico. Stimulacija je narejena za maksimalno koncentrirano mišično vadbo za razvoj velikih mišic, ki ji sledijo sekvence stimulacije proti stresu in nabiranju mlečne kisline. Ta Program je idealen ta fitness entuzijaste, za dodatno moč brez povečane mišične mase.

3) Strength – ČVRSTOST
Neverjeten napredek v čvrstosti mišic se lahko doseže z rednimi Futura Pro Strength Programom terapijami, ki jih dodamo k standardnemu treningu za moč v telovadnici. Ne samo da bodo rezultati hitrejši, zmanjša se tudi možnost poškodb saj Program precizno določi čas kontrakcij in jih uravnoteži s pravilnim obdobjem relaksacije in pulzno frekvenco, da se izognemo poškodbam.

4) Stamina – ŽILAVOST / VITALNOST
Študije nam pokažejo, da električna stimulacija lahko poveča žilavost in odpornost na utrujenost z sekvenčnim Bioptičnim Programom. Začne se z nežnim zagrevanjem in nato hitro preide v serijo globokih kontrakcij, ki pomagajo pri krepitvi počasnih oksidativnih rdečih mišičnih vlaken in hitrih oksidativnih/glikolitčnih srednjih mišičnih vlaken in tako se poveča žilavost in energijski nivo.

5) Endurance - VZDRŽLJIVOST Futura Pro Vzdržljivostni Program z sofisticiranimi in preciznimi fazami pospeši vzdržljivostni trening. Izmenjujoče se nizke in srednje frekvence okrepijo razvoj počasnih mišičnih vlaken, “zapuščenih” mešanih in hitrih mišičnih vlakna z odpornostjo na utrujenost. Ta program je primeren tudi za ljudi s pretežno sedečim načinom življenja, ki si želijo povečati fizično vzdržljivost in tako uživati v aktivnejšemu življenjskemu slogu.

6) Body Building - Razvit na osnovi študij iz celega sveta. Futura Pro Body Building Program uporablja močno visoko frekvenčne menjave kontrakcij in sprostitve za stimulacijo velikih mišic. Z uporabo tehnike upora in specifične postavitev nalepk lahko povečate, oblikujete in prilagodite specifične skeletne mišice dokler ne dosežete svojega cilja. Lahko uporabljate tudi lahke uteži medtem ko stimulirate biceps ali prsne mišice in tako povečan upor še pospeši mišični trening.

7) Stretching - RAZTEGOVANJE
Uravnotežena in dobra drža sta osnova za lepo postavo. Osnovni del vsake vadbe je maksimiziranje raztegljivosti udov in povečanje razpona mišične fleksije. Program uporablja izmenjujoče sekvence za raztegovanje izbranih mišic in povečanje njihove elastičnosti in fleksibilnosti. Nalepke naj se postavijo tako, da bosta z izmenjujočo stimulacijo za učinkovito raztegovanje in fleksibilnost obremenjena tako mišica agonist in antagonist.

8) Recovery - OKREVANJE 
Ta Program je narejen za pomoč pri okrevanju mišic, ki so bile oslabljene zaradi predolgega počitka ali posebno po zelo močnem naporu kot posledica intenzivne športne aktivnosti. Izmenjujoči signali za cirkulacijo in nežno mišično aktivno fazo hkrati z nizko frekvenčno fazo za izločanje endorfinov maksimizirajo okrevanje mišic in omogočijo telesu sprostitev in regeneracijo. Recovery Program se lahko uporabi tudi za hitrejše okrevanje po poškodbi.

5. THERAPEUTIC – TERAPEVTSKI
Terapevtska kategorija ima 8 Programov.

1) Hi TENS Hi TENS Program uporablja mešanico visoke frekvenčnih pulzov z majhno dolžino, te signale običajno imenujemo "gate TENS" = TENS vrata.

2) Lo TENS Ti signali so nizkih frekvenc z kratkimi pulzi, ki pomagajo pri stimulaciji produkcije endorfinov, ki so naravno v telesu.

3) Mixed TENS Izmenjujoče delovanje obeh TENS stimulacij da najboljše rezultate. Program se začne z Lo TENS za izločanje endorfinov, nato se izmenjujeta Hi in Lo TENS za maksimalno učinkovitost. Usposobljen terapevt naj bi svetoval pri postavitvi nalepk.

4) Rehabilitation - REHABILITACIJA Rehabilitacija je potencialno aProgram, ki kombinira koristi aktivne mišične kontrakcije in hkratne spremembe v metabolizmu in cirkulaciji.

5) Capillarisation - KAPILARIZACIJA Mišiččna kontrakcija Bioptične stimulacije na motoričnem nevronu bo povzročila funkcijsko vazodilatacijo. In to omogoča mišicam oskrbo z dodatnimi oksigenacijskimi encimi.

6) Acupressure . AKUPRESURA Koncept Electro-Acupuncture je podoben tradicionalni kitajski akupunkturi; preprosto se namesto igel uporabi globoko penetrirajoči tanek tok za stimulacijo točk. Če si pogledamo telo kot en velik elektrolitičen sistem, testi pokažejo da so akupunkturne točke tiste, ki imajo manjšo električno upornost in večjo električno kapaciteto kot normalna koža, in tudi komplesne elektrokemične reakcije. Program uravnoteži telo v izbranem akupresurnem področju in odblokira meridijane in tako pospeši pretok energije po kanalih. Prazna karta telesa vam omogoča, da si označite pozicijo nalepk.

7) Reflexology - REFLEKSOLOGIJA
Po tradicionalni vzhodni medicine vsak del na nogah ali rokah ustreza določenemu organu v telesu. Z refleksologijo naj bi zdravili oslabljene in nezdrave organe z stimulacijo določenih con na podplatu ali rokah. Z Futura Pro Reflexology Programom preprosto postavite Micropads – nalepke na izbrano področje na roki ali nogi in pustite sekvenco Programa za stimulacijo refleksnih con. Prazna karta rok in nog je priložena, in na njih si lahko označite kje ste postavili nalepke.

8) Anti Spasm – ANTI SPAZM
Ta Program je narejen za sprostitev mišičnega spazma in sprosti zategnjene in napete mišice. Izmenjujoči se pulzi nežne vibracije z nepravilnim tremorji omogočijo, da se sprostijo mišični spazmi in krči. Signal stimulira tudi krvno cirkulacijo.

6. MULTI BODY 
Delujeta lahko na 6 področij telesa individualno ali simultano. Vsako izbrano področje vam nudi izbor različnih Programov.

Programi so izbrani iz dela BODY BIOSTIMULATION / STIMULACIJA TELESA .

Področje 1 - Stomach & Waist – TREBUH & Pas
1) Slimming & Inchloss 
2) Firming & Tightening 
3) Strengthening & Toning 
4) Post Natal* 
5) Pelvic Floor 
6) Detox & Fluid Reduction 
7) Dermal Revive 
8) Masaža

Področje 2 – Thighs – STEGNA
1) Slimming & Inchloss 
2) Inchloss & Anti Cellulite* 
2) Inchloss and Toning** 
3) Firming & Anti Cellulite* 
3) Workout & Body Building** 
4) Strengthening & Toning 
5) Firming & Shaping
6) Fat to Muscle 
7) Dermal Revive 
8) Masaža

Področje 3 - Buttocks & Hips – STEGNA & BOKI 
1) Inchloss & Lifting 
2) Inchloss & Anti Cellulite* 
2) Workout** 
3) Firming & Anti Cellulite*
3) Firming & Strengthening** 
4) Lifting & Anti Cellulite* 
5) Firming & Shaping 
6) Fat to Muscle 
7) Dermal Revive 
8) Masaža

Področje 4 – Calves - MEČA 
1) Slimming & Inchloss 
2) Strengthening 
3) Lymphatic Drainage 
4) Masaža

Področje 5 – Back - HRBET 
1) Slimming & Inchloss 
2) Posture 
3) Stress Relief 
4) Strengthening & Toning 
5) Masaža

Področje 6 - Pectorals/Bust* & Arms – PRSA & ROKE 
1) Lift & Tone 
2) Fat to Muscle 
3) Workout & Strengthening 
4) Bust Enhancement* 
5) Dermal Revive

* Terapije samo za ženske 
** Terapije samo za moške

V dokaj kratkem času tako lahko s pomočjo naših strokovnjakov dosežete izgubo maščob na različnih delih telesa, oblikovanje le tega ter pomladite in učvrstite kožo.

Lepotni studio Dreams - Futura Ultratone - telo

Predstavitev Future Ultratone pro si lahko ogledate v Bleščici na TV SLO1:

http://www.youtube.com/watch?v=VtEhUAqcNKY&feature=related

in na YouTube-u:

http://www.youtube.com/watch?v=eLOUuNnHyi8&feature=endscreen&NR=1