Novice

Novo MADEROTERAPIJA

 

Maderoterapija (»lesna terapija«) izvira iz besede madera, ki po špansko pomeni les, in izhaja iz Kolumbije. Temelji na uporabi anatomsko izdelanih lesnih pripomočkov, ki omogočajo neinvazivne in 100-odstotno naravne tretmaje brez alergijskih reakcij.

Maderoterapija predstavlja zelo učinkovito tehniko masaže za

  • zmanjševanje celulita,
  • pospešitev limfne drenaže in  lokalnega metabolizma,
  • odpravo toksinov iz telesa,
  • odvod viška vode iz telesa
  • sprostitev,
  • oblikovanje telesa in
  • tonificiranje kože.  

Bistvo maderoterapije je stimulacija limfne drenaže, ki je prvi in osnovni korak pri odpravi celulita. Namenjena je vsem, ki imajo lokalizirane maščobne obloge, celulit, probleme z zatekanjem in/ali slab tonus kože. Primerna je za vse predele telesa. Za izvajanje maderoterapije se uporabljajo različni leseni valjčki, masažno olje in roke terapevta.  

V eni maderoterapiji uporabimo različne pripomočke, vsak pa ima svoj namen, odvisno od problema (odprava celulita, dvigovanje zadnjice, odprava maščobe). Z intenzivnim pritiskom z valjčki razbijamo maščobne celice, ki so se prepletle v skupke, iz maščobne celice se sprosti maščoba, se zmanjšuje pritisk na krvne in limfne tokove, ki postanejo bolj prehodni. Posledica je povečan dotok kisika in hranljivih snovi zaradi, česar se videz tkiva izboljša.

Priporoča se serija minimalno desetih maderoterapij, vsak drugi dan. Prvi rezultati se opazijo po 3−5 tretmajih, odvisno od začetnega stanja.

Preselili smo se na novo lokacijo

Cenjene stranke obveščamo, da smo se preselili na novo lokacijo v Ljubljani in sicer iz Kavčičeve 64 na naslov Ulica Jana Husa 1 - veseli bomo vašega obiska. Kliknite tukaj za ogled lokacije na zemljevidu

 

 

INNOFACIAL AQUAPEEL - NOVO PRI NAS !!!

Nega po metodi Aquapeel Innofacial v le dobrih 30 minutah kožo globinsko in celostno regenerira, saj je v enem postopku zajetih kar sedem tehnik, s katerimi se koža obnovi, navlaži in zaščiti.

Innofacial Aquapeel

Kategorije

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več...