Nega obraza in oblikovanje obrvi

Nega obraza INNOFACIAL AQUAPEEL

Innofacial Aquapeel je edini vlažilni dermo-abrazijski postopek, ki pri svojem delovanju združuje 3 visoko koncentrirane in dermatološko testirane aktivne serume, ki jih prilagajamo glede na različne tipe kož in kožno problematiko. Edinstvena tehnologija povezuje micro-sinapsno vacuumsko drenažo in patentirano hibridno operativno glavo, ki v kožnem toku tkivu dovaja kemijske elemente potrebne za razgradnjo odmrle povrhnjice, keratina, sebuma, toksinov in ostale nesnage, ki se nahaja na površju kože in v porah. Istočasno kot se izvajajo različni kemijski procesi v dermisu in epidermisu , vacuum preko mikro sinaps posrka vase tudi ves razkroj, ki je nastal pri mehanskem brušenju nepravilnosti na obrazu in vratu s pomočjo vrtljive hibridne glave.
 
Innofacial Aquapeel OPIS

Postopek je popolnoma varen tudi za občutljive, tanke in kuperozne kože, saj se vacuumska drenaža izvaja kar preko 8 mikro odprtin premera 0.9mm, ki niso statične, temveč se konstantno vrtijo okoli svoje osi. Razlog zakaj je InnoFacial postopek domnevno nežnejši, bolj varen in učinkovit kot drugi kislinski pilingi, je dejstvo, da se A-HA in B-HA kisline nahajajo v nizkih koncentracijah vendar v sodelovanju z drugimi zdravilnimi učinkovinami izboljšajo videz in občutje stranke, kar se vidi takoj po postopku.

Innofacial Aquapeel ROČKA
Metoda prihaja iz Južne Koreje, zibelke moderne kozmetike. Njihovo nenehno eksperimentiranje s kozmetičnimi izdelki, metodami uporabe in tehnologijami jih definitivno oblikuje v leaderje kozmetične industrije. Postopek nege obraza je izredno učinkovit, zelo prijeten in varen saj je v enem postopku zajetih kar sedem tehnik, s katerimi se koža obnovi, navlaži in zaščiti. Nega se izvaja v treh fazah.
Innofacial Aquapeel SERUMI

Prva faza je piling, kjer se uporablja serum, ki z multifunkcijskim koktejlom na bazi mlečne in glikolne kisline skupaj z encimom papaje, citrusov, eukaliptusa in nageljnovih žbic aktivno odstrani staro in poškodovano povrhnjico, sebum, odvečen keratin, toksine in ostalo nesnago s kože. Druga faza je globinsko čiščenje s serumom, ki je primeren za aknasto in mastno kožo. S svojo edinstveno patentirano formulo v kombinaciji s salicilno kislino aktivno odstrani umazanijo, maščobe in nečistoče s površine kože ter poskrbi za aktivno ekstrakcijo črnih in belih ogrcev. Tretja faza pa je vlaženje kože, s serumom, ki je odgovoren za izboljšanje elastičnosti in napetosti kože ter zmanjšanje obraznih linij in gubic. Aktivni kompleks je fokusiran na stimulacijo fibroblasta, ki proizvaja elastin in kolagen, kar pripomore h gladkosti in čvrstosti kože. Vključen belilni kompleks se priporoča za izenačitev neenakomernega tena, zmanjšanje hiperpigmentacije in pigmentnih madežev. V naše serume so dodani tudi vlažilci (glicerol, glikol, hialuronska kislina) kot tudi naravni vlažilni faktorji, ki zagotavljajo polnost in vlago v koži . To pomeni, da se istočasno lahko izvajajo mehanski in kemični piling, površinsko in globinsko čiščenje, vlaženje in antioksidacijska zaščita ter stimulacija tkiva.

Vakuumska tehnika pripomore k večjemu pretoku naravnih hranil, kisika, oligoelementov in lastnih encimov v tkivu, z njeno pomočjo pa se tudi popravi struktura kolagenskih in elastičnih vlaken ter tonus obraznih mišic. Obenem tako treniramo tudi vlakna vezivnega tkiva, da ta postanejo čedalje čvrstejša, koža pa gladka in napeta.

Rezultati so vidni že takoj!

Pri relativno zdravi koži, s katero ni večjih težav, je rezultat namreč viden takoj po negi in je tudi dolgo obstojen. V primeru težav s kožo, kot so akne, rosaceja, zmanjšanje gub in določene druge, je treba narediti 4-5 tretmajev v razmiku enega tedna za dosego želenega rezultata. Sicer je po negi z Innofacial koža izredno gladka, čista, napeta in nahranjena, vlaga v koži pa se poveča za kar 34 odstotkov. Dolgoročno se s tovrstno nego aktivira nastanek kolagena in hialuronske kisline ter spodbuja tvorba novih kožnih celic, tako pripomoremo k transformaciji tkiva na površju in tudi v globini. Ne nazadnje se tako oblikuje tudi naravna zaščitna funkcija kože.

Innofacial Aquapeel PRIMER1

 

Nega primerna tudi za tiste, ki imajo težave z aknami!
 
Težave z aknami so pogost problem predvsem pri najstnikih in tudi pri odraslih. Med številnimi negami je nega Innofacial ena takih, ki vam bo pomagala, da se jih boste za vedno znebili, obenem vam bo pomagala še izboljšati videz in stanje kože. Primerna je predvsem zato, ker omogoča neboleče odstranjevanje ogrcev iz kože ter tudi bakterij s kože, ki vnetja povzročajo. Obenem seveda tretma omogoča, da se koža umiri in je z vsako nego videti lepša. Mladim, ki imajo težave z aknami, se priporoča, da tretma opravijo enkrat mesečno, za konkretno izboljšanje stanja pa se priporoča paket štiri do pet obiskov enkrat tedensko.
 
Innofacial Aquapeel PRIMER 2

 

 

MICRO NEEDLING z led photonsko svetlobo (mezoterapija)

Micro Needling

 

 

Iglična mezoterapija je popolnoma naravna in učinkovita metoda za izboljšanje stanja kože – zmanjšanje gubic, odpravljanje brazgotin. Gre za postopek nege kože s profesionalnim električnim peresom (Derma pen), led photonsko svetlobo in z uporabo profesionalne kozmetike Dr. E. Voss.

Micro Needling  učinkovito izboljša:

· Gube in tonus kože

·  Velike pore

· Nečistoče na koži

· Brazgotinasto kožo (po aknah, urezninah, drugih poškodbah,...)

· Zelo suho kožo in pigmentne madeže

· Vitalnost kože

· Izgled strij

Opis postopka:

Micro Needling je postopek nege kože z električnim peresom, ki ima nastavek s sterilno čistimi iglicami za enkratno uporabo. Poleg iglic različne globine, od 0,1 do 2,5 mm je peresu dodana še  photon led svetloba, ki dodatno stimulira obnovo kože. S peresom natančno potujemo po določenih linijah na obrazu, tako da se z mikro vbodi prebije do globjih plasti kože. Drobne poškodbice na epidermisu sprožijo proces samoceljena in na ta način tvorbo rastnega faktorja beta (TGF –β) , ki spodbuja samosintezo kolagena, elastina in hyalurona. Odprti kanalčki na epidermisu hkrati omogočajo učinkovitejšo absorpcijo aktivnih učinkovin visoko koncentrirnih hyaluronov v globje plasti kože, kjer popolnoma razvijejo svoje pozitivne učinke. Po tretmaju je koža rahlo rdeča, lahko pa se pojavijo blage otekline, občutek je, kot da bi nas opeklo sonce. Nadaljujemo Prekomerno sončenje, uživanje alkohola, kave, črnega čaja, nikotina ali soli negativno vplivajo na rezultat tretmaja z nanosom ustreznih hyaluronov, pomirjevalno/pomlajevalno masko in ustrezno zaščitno kremo. Po nekaj urah se rdečica in otekline umirijo ter najpozneje po dnevu ali dveh izginejo. Koža občutno bolj gladka, žametna, regenerirana, navlažena in pomlajena. Gubice se zgladijo na naraven način. Postopek ponovimo če 14 dni. Priporoča se paket 3 – 5 obiskov, dvakrat na leto.

Učinkovitost delovanja električnega peresa med samo nego obraza dodatno stimulira sedem različnih led photonskih svetlob. Biološko tkivo človeškega telesa absorbira led photonsko svetlobo in jo pretvori v določene vrste foto kemičnih reakcij – foto razgradnje, foto oksidacije, foto polimerizacije ipd.

Rdeča (650-730nm): lahko prodre globoko v kožo, spodbuja regeneracijo celic, spodbuja proizvodnjo kolagena, zmanjša videz drobnih linij in gubic, preprečuje staranje.

Zelena (430-450nm): deluje pomirjujoče in očiščujoče, pomaga pospešiti zdravljenje in obnovo poškodovane kože.

Modra (525-550nm): deluje protibakterijsko na vnetne akne,  

Rumena (565-570nm): Izboljšajte dotok kisika v celicah,  razgrajuje pigment, spodbuja limfno drenažo, izboljša videz grobe kožo, gubic in kožno pordelost, 

Vijolična (340-440nm): Je dvojna rdeča in modra svetloba, ki združuje dva fototerapevtska učinka. Posebej dobro vpliva na izboljšanje videza aken.

Svetlo modra (340-440nm): Lahko postopoma izboljša celično energijo in tako pospešuje dobro presnovo.

Laserska svetloba (bela):  pospešuje presnovo aktivnega tkiva, razgradnjo temnih madežev, izboljšate videz drobnih linij in povešeno kožo.

S postopkom micro needlinga se poveča se debelina povrhnjice, koža je napeta, gladka, brez brazgotin, bolj prekrvavljena, videz pa pomlajen in svež. 

Pri postopku nege obraza z micro needlingom uporabljamo z uporabo nemške kozmetične linije Dr. E. Voss Professional Care

Dr.E.Voss

Bistvo kozmetične linije je DUAL LIFT System, ki ga sestavljata dva temeljna stebra. Prvi je z aktivnimi koncentrati usmerjen v reparacijo globljih slojev kože (HYA 4 geli), drugi steber pa gradijo LIA C6 kreme, ki ustvarijo učinkovito zaščito.

Geli HYA 4 so aktivni izdelki, ki delujejo na naslednje predele: globoke gube, mimične gube, poškodbe kapilar, akne in nečista koža, poškodovana brazgotinasta koža. Vsi geli so nosilci aktivnih sestavin brez emulgatorjev.

Zasnovani so na 4 tipih hialurona, ki pokrivajo celotno območje hialuronov, od kratkih do dolgih verig. Zaradi 4 hialuronskih frakcij, ki imajo izrazito nosilno funkcijo, lahko aktivne sestavine prodrejo globoko v kožo. To še posebno velja za kratkoverižne hialurone.

Kreme LIA C 6 imajo dvojno delovanje. Ustvarjajo pomembno zaščito kože, obenem pa delujejo kot aktivatorji z naslednjimi učinki:

z LIA – zaščito preprečujejo svetlobno inducirano staranje (LIA = Light induced aging) z LMS (Lamellares-Matrix_System) in svetlobnim filtrom spreminjajo roženo plast v močan ščit, s kolagenskim boosterjem pa učinkujejo na zgladitev gub. Izjemna zaščita pred fotostaranjem kože! Vsi izdelki za dnevno nego kože imajo več kot 90 odstotno zaščito pred vzrokom nastajanja gub. Takoj po nanosu se hitrost staranja kože zmanjša za polovico.

Vse kreme so izdelane brez emulgatorjev in temeljijo na sistemu LMS. LMS posnema matrično strukturo kože in se zato z njo poveže kot druga koža. Lipidni sloji na koži ga nemudoma prepoznajo in vgradijo. Pri emulgatorjih pa je drugače: kožni lipidi se lahko zaradi emulgatorjev sperejo. Prav zato LMS predstavlja popolno osnovo za temeljno zaščito in izboljšanje suhe kože in gub.

Vsi izdelki za dnevno nego (dnevna krema, fluidna krema, krema za oči, losjon za telo itd) vsebujejo patentiran sistem LIA z visoko stopnjo zaščite UVA ter nizko stopnjo zaščite UVB, ki poskrbi, da se staranje kože takoj zmanjša za 50 odstotkov.

Za koga je primerna nega micro needling (iglična mezoterapija)?

Tako za moške kot ženske, za tiste z bolj izrazitimi gubicami in za tiste, ki želijo upočasniti proces staranja kože in narediti nekaj preventivnega za svojo kožo. Postopek je primeren tudi za odpravljanje brazgotin po aknah, vrezninah in strijah. 

Koliko obiskov se priporoča?

Za optimalne rezultate se priporoča 3-5 obiskov v dvo tedenskih presledkih. Paket obiskov se ponovi dvakrat letno.

Opozorilo!

Prekomerno sončenje, uživanje alkohola, kave, črnega čaja, nikotina ali soli negativno vplivajo na rezultat tretmaja

Kdaj postopka micro needlinga ne moremo izvajati (kontraindikacije):

 •           kožni rak
 •          srčni spodbujevalnik
 •          akutno stanje aken
 •          vnetje / infekcijsko ali kakšno drugo vnetno kožno bolezen
 •          akutno okužbo z virusom herpesa
 •          Uporaba zdravila za redčenje krvi (heparin, aspirin idr.)
 •          nezdravljena sladkorno bolezen
 •          obsevanje in/ali kemoterapija
 •          nosečnost
 •           kuperoza, rozacea

 

 

PAULA’S CHOICE nege obraza in kozmetika

NEGE OBRAZA

Nege obraza izvajamo po protokolu Paula’s Choice.

 • Povšinsko čiščenje
 • Diagnoza kože
 • Piling (kislinski AHA/BHA) (AHA - alfa hidroksi kislina deluje površinsko, za izsušeno, hrapavo stanjšano kožo z gubicami in hiperpigmentacijo) ali BHA – beta hisdroksi kislino -salicilno kislino (mašobotopna beta hidroksi kislina deluje globinsko in raztaplja maščobo zaprtih izvodil por, za mastno kožo nagnjeno k mozoljem in ogrcem, deluje protivnetno, potibakterijsko, za občutljivo kožo z rozaceo, stimulira tvorbo kolagena)
 • Aparaturna tehnika - odločimo se skupaj s stranko glede na tip in stanje kože*
 • Masaža obraza
 • Maska
 • Serum
 • Krema (z ali bez UV zaščite)

Nega obraza

*Izberemo lahmo med naslednjimi aparaturnimi tehnikami

- Vapozon – odpiranje por in mehčanje kože s paro in ozonom (ki deluje protibakterijesko)

Ultrasonic  očistimo in ožamo pore, nežno odstranimo povrhnjico in odmrle celice, kar je pomembno za regeneracijo kože, stimulacijo kolagena ter elastina

- Diamantni piling - pospešimo luščenje poroženele odmrle kože za zmanjšanje videza povšinskih gubic, brazgotin po aknah in hiperpigmentacije. Koža pridobi na gladkosti, nežnosti, tvorijo se nove zarodne celice, stimulirajo se fibroblasti za sintezo kolagena in elastina, izboljša se struktura kože - več informacij

- LED fotonska terapija – zmanjšuje kožna vnetja in znake rozaceje, pospešuje obnovo in samozdravljenje poškodovane kože upočasnjuje procese staranja s preprečevanjem razgradnje kolagena, zmanjšuje vpliv prostih radikalov, ki uničujejo kožne celice, zmanjšuje gube in brazgotine, povečuje odpornost kože na škodljive zunanje vplive, čvrstost in hidratacijo kože ter pospešuje regeneracijo kožnih tkiv,

- 'Hot hammer' – sprosti in odpre zaprte pore, pospeši mikrocirkulacijo, kot predpriprava za globisnko čiščenje za odstranitev toksinov, nečistoč, odvečnega sebuma in bakterij

- 'Cold hammer' – umiri utrujeno in poškodovano kožo, učrvsti kožna tkiva in pomaga učvrstiti kožo, zmanjšati videz gubic, posebno okoli oči ter pomoga pri vriranju seruma v globje plasti kože

- Nizkofrekvenčni laser (Low Level Laser) -  stimulira se mikrocirkulacija in obnavljanje celic ter povečano delovanje molekul ATP (adenozin trifosfat), ki so osrednji nosilci energije do celic.

- Ultrazvok - z ultrazvokom nanašamo serume, kreme in maske v globje plasti povrhnjice - več informacij

- Futura Ultratone – obrazna nega - več informacij

- Elight – laser – pomlajevanje obraza in zmanjševanje gubic, odstranjevanje aken, hiperpigmentacij (temnih madežev) in razširjenih žilic - več informacij

Nega obraza-Cold hammer in Fotopomlajevanje

 

 

Pri negah uporabljamo AHA in BHA hidroksi kisline, ki so odlična opcija za odstranjevanje odmrlih celic na površini kože. AHA in BHA imata specifično delovanje, katerega je dobro poznati, ko se odločamo katero vrsto hidroksi kislin izbrati:

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

• AHA – alfa hidroksi kisline uporabljamo za kožo poškodovano od sonca, suho kožo in starejšo kožo, ki nima težav z nečistočami, saj alfa hidroksi kisline odstranjujejo vrhnjo poškodovano odmrlo plast celic, poleg tega pa izboljšujejo nivo vlažnosti.

• BHA – beta hidroksi kisline uporabljamo za mastno kožo ter za kožo nagnjeno k mozoljem, ogrcem in belim izboklinicam saj beta hidroksi kisline raztapljajo maščobo, ki maši vaše pore, preprečuje nastanek ogrcev in ostalih nečistoč, ki vodijo v akne. BHA delujejo protivnetno in protibakterijsko, kar sta dodatna razloga za uporabo beta hidroksi kislin, če imate akne ali občutljivo kožo z rdečico.  BHA je izjemno primerna za vse tiste z rozaceo.

Za vse nasvete glede izbire ustrezne nege za vaš tip in stanje kože ter glede  odločitve o izbiri izdelkov za nego obraza, smo vam seveda vedno na voljo!

Nega obraza in oblikovanje brvi 3

Paula Begoun: lepotna strokovnjakinja s poslanstvom

Lepotna strokovnjakinja Paula Begoun že več kot 30 let analizira in ocenjuje na tisoče izdelkov za nego kože in ličila. V ZDA jo poznajo kot ‘Policistko na področju kozmetike’ (Cosmetic Cop v ang.). S svojim delom želi potrošnikom razumeti ali lahko določen  izdelek res zagotovi rezultate, ki jih obljublja.

Svoje znanje deli s potrošniki in uporabniki v svojih knjigah, na spletnih straneh in v TV oddajah. Je redna gostja na Oprah Winfrey Show-u ter na programih NBC in CNN.

Njeno nenehno prizadevanje k razvoju visokokakovostnih izdelkov z razumnimi cenami je končno pripeljalo do razvoja lastne linije izdelkov: Paula's Choice. Vsak izdelek v liniji je skrbno razvit in preizkušen, vse trditve pa temeljijo na objavljenih znanstvenih raziskavah.

Kmalu po začetku leta 1995 v ZDA, je linija Paula's Choice postala zelo spoštovana in cenjena po vsem svetu. Razlog je preprost: izdelke Paula's Choice odlikujejo najvišja kakovost in razumne cene.

V čem se Paula’s Choice razlikuje od ostalih kozmetičnih znamk?

Paula’s Choice se od ostalih kozmetičnih blagovnih znamk razlikuje zaradi uporabe dokazano učinkovitih sestavin, ki temeljijo na obsežnih znanstvenih raziskavah in imajo zgolj pozitivne učinke na kožo. Vsak izdelek v liniji vsebije torej vsebije sestavine, ki lahko naredijo opazno spremembov izgledu in zdravju vaše kože. Namesto osredotočenja le na eno »čudežno« sestavino, Paula's Choice zagovarja »koktejl pristop« in vključuje mešanivo odličnih sestavin v vsakem izdelku. Paula’s Choice izdelkom  ne dodaja nepotrebnih sestavin, kot so dišave ali barvila, saj ti vaši koži le škodijo.  Rezultat je linija visoko kakovostnih in zanesljivih izdelkov za nego kože.

Vrhunska kakovost in ugodna cena

Paula’s Choice je blagovna znamka z učinkovitimi sestavinami in naprednimi formulami. Inovativnost, znanstvene raziskave in razvoj so bistvenega pomena Paula’s Choice izdelkov za nego kože. Uporaba kakovostnih sestavin in naprednih formul pa ne pomeni, da je potrebno izdelek tudi drago plačati. Razmerje med ceno in kakovostjo naših izdelkov je tisto, kar zelo cenijo tudi naši kupci.

Paula’s Choice linija izdelkov za nego kože je: 

Nega obraza in oblikovanje brvi 4

- dokazano učinkovita tudi pri občutljivi koži, gubah, aknah, ogrcih in rozacei

- brez dišav

- brez barvil

- brez iritantnih sestavin

- ekološko odgovorna

- ni testirana na živalih

OBLIKOVANJE OBRVI PO METODI ANASTASIA BEVERLY HILLS

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

V Lepotnem studiu Dreams vam je na voljo vrhunski tretma za oblikovanje in nego obrvi, ki ga je razvila svetovno priznana »kraljica obrvi« Anastasia Soare. Privoščite si čudovite obrvi, ki bodo odprle vaš pogled in pritegnile poglede drugih, tako kot zvezdnice Jennifer Lopez, Sharon Stone, Madonna, Naomi, Resee Witherspoon, Heidi Klum…

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

V prijetnem ambientu se lahko predate spretnim rokam lepotnih strokovnjakinj, ki so pridobile certifikat za oblikovanje obrvi po tehniki Anastasia Beverly Hills. Prav tako pa so vam na voljo za nakup tudi vsi izdelki za nego in oblikovanje obrvi iz linije Anastasia Beverly Hills.

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

Obrvi oblikujemo s pomočjo šablon in voskanja. Za popoln izgled oblikovanje končamo s senčenjem obrvi in osvetljevanjem predela pod obrvmi. Takojšnja vizualna pomladitev obraza je zagotovljena.

 

 

 

 

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrviLepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

BARVANJE OBRVI in TREPALNIC

Zakaj se odločiti za barvanje?

 • poudarimo barvo obrvi in trepalnic, tudi če stranka ni naličena,
 • daje naraven videz,
 • porabi stranka manj časa za ličenje in
 • barva je vodoodporna in se ne razmaže.

Lepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrviLepotni studio Dreams - Nega obraza in oblikovanje obrvi

Na naši spletni strani uporabljamo piškotke, s pomočjo katerih izboljšujemo Vašo uporabniško izkušnjo. Z nadaljnjo uporabo se strinjate z uporabo piškotkov. Več...